Честитка за Дан РС :: 2017-01-10 01:57:40 EET :: Poslano od Mico Blagojevic

Данас је 9 јануар,  дан Републике Српске. Честитамо овај дан свим грађанима РС а посебно ратним војним инвалидима који су уградили своје дијелове тијела у ову нашу драгу Републику српску.

Нажалост, наша власт у Општини Шамац, то не препознаје, па на свечаност поводом дана Републике, не позива РВИ. Није то први пут. Нису нас звали ни на крсну славу Општине Шамац, али то ћемо им опростити јер на славу се зову пријатељи, а ми то очигледно нисмо, нису нас ставили у буџет као посебну ставку, и то ће мо им опростити али то што нас нису звали на дан Републике Српске, за коју смо ми крварили и коку смо ми стварали, то им нећемо опростити никада.

На свећаност сте позвали дезертере, ратнме профитере и оне који су сједели у кафани док сте ви полагали вијенце, а када сте ви ушли да једете и пијете онда су и они ушли.

Нека вас је срамота господо, који сједите у фотељама које смо вам ми обезбиједили, за које је пуно РВИ гласало, зато што сте обећавали промјене, а од свих промјена једина је промјена да РВИ сада нема нигдје.

 

Komentari:
Nema jos nikakvih komentara.
<<< Prev 1 Next >>>

Dodaj komentar
Ime
Email (Nije obavezno)
Zapamti me
:: Komentar ::
;):weirdo::unsure::s:roll::push::puke::oh::o:love::idea::huh::hmm::eek::amazed::\'(:P:O:D:@:):$8)
Bold Italic Underline Strikethrough Subscript Superscript Font color Font Family Font Size Left Align Center Align Right Align Teletype Horizontal Line Marquee Quote Flash Image Image E-mail link hyperlink List
Znakova na raspolaganju:
Zastitni kod (Unesite kod sa slike)
Lozinka (samo za administratore)
Dizajn generalelektronik/a> © 2014, genelsoft.com